Μαχαίρι Φιλεταρίσματος Fisherman 22.4cm, ΒΑΜΒΟΟ

31,00 €
Εξαντλημένο
Κωδικός E-shop
22181
Κωδικός Brand
SBA-0048F

Μαχαίρι φιλεταρίσματος Fisherman 22.4cm, της σειράς ΒΑΜΒΟΟ της SAMURA®️ με ελαφρώς εύκαμπτη λεπίδα, ιδανικό για το φιλετάρισμα ψαριών

Τύπος Μαχαιριού Φιλεταρίσματος
Επιστρώσεις 1
Σκληρότητα Μαχαιριού 58 HRC
Μήκος Λεπίδας 23 cm
Υλικό Λεπίδας AUS-8 (Japan)
Υλικό λαβής Stainless
Μήκος Μαχαιριού 35.4 cm
Βάρος μαχαιριού 82 gram
Σας προτείνουμε

Αυτό το μαχαίρι φιλεταρίσματος Fisherman της σειράς ΒΑΜΒΟΟ της SAMURA®️ , διαθέτει ελαφρώς εύκαμπτη λεπίδα που το καθιστά εξαιρετικά, εύχρηστο για το φιλετάρισμα των ψαριών. Είναι ιδιαίτερα κοφτερό καθώς είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ατσάλι και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο κουζίνας όχι μόνο για τους επαγγελματίες σεφ, αλλά και για τους ερασιτέχνες μάγειρες που χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία. Η λεπίδα του μαχαιριού είναι ειδικά σχεδιασμένη και ισορροπημένη, ώστε να σας προσφέρει ακρίβεια στο κόψιμο και μέγιστη εκμετάλλευση όλου του μήκους της λεπίδας.

Η σειρά μαχαιριών ΒΑΜΒΟΟ, αποτελείται από μαχαίρια εξαιρετικής απόδοσης, αιχμηρότητας και μεγάλης αντοχής στο χρόνο. Είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα (AUS-8) μονής στρώσης και δεν διαθέτουν εγκοπές, πριτσίνια ή αρμούς, ώστε να μην προσκολλώνται πάνω στην λεπίδα τους υπολείμματα τροφών και αναπτύσσονται μικρόβια / βακτήρια. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος, εργονομικά και διαθέτουν πρωτότυπο design, καθώς οι ανάγλυφες λαβές τους, μοιάζουν με το σχήμα του μίσχου των φυτών μπαμπού.

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Μαχαίρι Φιλεταρίσματος Fisherman 22.4cm, ΒΑΜΒΟΟ