Μαχαίρι Σεφ 20.9cm, METEORA

99,00 €
Εξαντλημένο
Κωδικός E-shop
22024
Κωδικός Brand
SMT-0085

Μαχαίρι τεμαχισμού 20.9cm, της σειράς METEORA της Samura®️, ιδανικό για να κόβετε σε φέτες, μικρά και μεγάλα κομμάτια φαγητών.

Τύπος Μαχαιριού Σεφ
Επιστρώσεις 5
Σκληρότητα Μαχαιριού 60 HRC
Μήκος Λεπίδας 21 cm
Υλικό Λεπίδας Hammered Damascus steel, VG-10
Υλικό λαβής Stainless
Μήκος Μαχαιριού 33.2 cm
Βάρος μαχαιριού 198 gram
Σας προτείνουμε

Αυτό το μαχαίρι του σεφ της σειράς METEORA της SAMURA ®, είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο, μεγάλο σε μήκος, μαχαίρι, τόσο για την κοπή, όσο και για τον τεμαχισμό (πχ. σε κύβους) των τροφίμων σας. Ιδανικό για να κόβετε το κρέας ή το ψάρι και για να ψιλοκόβετε τα λαχανικά σας. 

Η σειρά METEORA, αποτελείται από μαχαίρια, όπου οι λαβές τους είναι κατασκευασμένες από σφυρηλατημένο ατσάλι ενώ οι λεπίδες τους, από κράμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10 με 5 στρώσεις από σφυρηλατημένο ατσάλι, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα κοφτερά και ανθεκτικά. Η υψηλή αισθητική και η ανάγλυφη υφή τους, που θυμίζει τους κρατήρες στην επιφάνεια της Σελήνης και θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μάγειρες. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι ισορροπημένα, εξαιρετικά αιχμηρά ώστε να κόβουν τα πάντα και διαθέτουν κυρτές λεπίδες. Συνδυάζοντας το μοναδικό design και τα άριστης ποιότητας και απόδοσης υλικά, τα μαχαίρια METEORA, θα ξεχωρίσουν, στην κουζίνα σας.

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Μαχαίρι Σεφ 20.9cm, METEORA