Μαχαίρι Gyuto 17cm, OKINAWA
Μαχαίρι Gyuto 17cm, της σειράς OKINAWA της SAMURA®️. Είναι ιδανικό για τον τεμαχισμό όλων των τροφίμων: κρέατος, ψαριού αλλά και λαχανικών.
Τύπος Μαχαιριού | Gyuto |
---|---|
Επιστρώσεις | 1 |
Σκληρότητα Μαχαιριού | 59 HRC |
Μήκος Λεπίδας | 18.2 cm |
Υλικό Λεπίδας | AUS-8 (Japan) |
Υλικό λαβής | Palisander |
Μήκος Μαχαιριού | 32.5 cm |
Βάρος μαχαιριού | 106 gram |
Το μαχαίρι Gyoto της σειράς OKINAWA της Samura®, αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση. Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση, όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ). Προσοχή: Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων. Τα μαχαίρια της σειράς OKINAWA, διαθέτουν λεπίδες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο Χάλυβα, εξαιρετικά αιχμηρές και με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και στρογγυλές λαβές, κατασκευασμένες από ξύλο Rosewood, ιδανικές για αριστερόχειρες. Τα μαχαίρια αυτά θα σας εντυπωσιάσουν καθώς συνδυάζουν την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική κατασκευής μαχαιριών με το σύγχρονο design.
Login and Registration Form