Το μαχαίρι Gyoto της σειράς HARAKIRI της Samura®, αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση. Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση, όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ). Προσοχή: Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων.
Η σειρά μαχαιριών HARAKIRI, αποτελείται από εύχρηστα μαχαίρια μικρού βάρους, με λεπίδες υψηλής αιχμηρότητας και ποιότητας. Οι λαβές των μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από θερμοανθεκτικό πλαστικό ABS, ενώ οι λεπίδες τους από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών με το σύγχρονο και κομψό design
Login and Registration Form