Μαχαίρια Κρέατος

Εδώ θα βρείτε τα μαχαίρια κρέατος της Samura®, βασισμένα στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής και κατάλληλα για την κοπή τόσο της μπριζόλας σας, όσο και για το φιλετάρισμα μεγάλων κομματιών κρέατος. Τα μαχαίρια κρέατος διαθέτουν συνήθως, οδοντωτές λεπίδες και ξύλινες λαβές. Οι λεπίδες των μαχαιριών αυτών, έχουν μήκος περίπου 8 έως 20 cm και χρησιμοποιούνται κυρίως για το κόψιμο (ψητών, ζαμπόν, πουλερικών, βοδινού και χοιρινού). Χάρη στη λεπτή, στενή και μακριά λεπίδα τους έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν με ευκολία και ακρίβεια, πολύ λεπτές φέτες κρέατος.

3 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
ανά σελίδα