Σετ 4τμχ, Μαχαίρια Κρέατος, MO-V STONEWASH

115,00 €
Άμεση αποστολή
Κωδικός E-shop
21819
Κωδικός Brand
SM-0031BS

Σετ 4 μαχαιριών κρέατος, της σειράς MO-V STONEWASH της Samura®️, με μαύρη λαβή και λεία αντικολλητική λεπίδα. Ιδανικά για την κοπή, όλων των ειδών κρέατος.

Τύπος Μαχαιριού Σετ
Επιστρώσεις 1
Σκληρότητα Μαχαιριού 59 HRC
Μήκος Λεπίδας 13.8 cm
Υλικό Λεπίδας AUS-8 (Japan)
Υλικό λαβής G-10
Μήκος Μαχαιριού 24.7 cm
Βάρος μαχαιριού 85 gram
Σας προτείνουμε

Αυτό το σετ μαχαιριών της σειράς MO-V Stonewash της Samura®, διαθέτει 4 μαχαίρια κρέατος με λείες αντικολλητικές λεπίδες. Τα μαχαίρια αυτά χρησιμοποιούνται για τον τεμαχισμό όλων των ειδών κρέατος και αποτελούν την ιδανική επιλογή για το κόψιμο της μπριζόλας.

Η σειρά μαχαιριών MO-V STONEWASH , αποτελείται από μαχαίρια με λεπίδες εξαιρετικής αντοχής, αιχμηρότητας και ποιότητας. Οι εργονομικές λαβές των μαχαιριών έχουν οβάλ σχήμα για να σας προσφέρουν σταθερό κράτημα, είναι κατασκευασμένες από υψηλής πίεσης fiberglass, G-10 και διαθέτουν ειδικό αντιμικροβιακό, ανοξείδωτο κολάρο. Οι λεπίδες των μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από μονής στρώσης ανοξείδωτο ατσάλι ενισχυμένο με Μολυβδαίνιο-Βανάδιο, ώστε να παραμένουν αιχμηρές, και έχουν ματ υφή. Ως εκ τούτου, δεν είναι ορατά τα δαχτυλικά αποτυπώματα και δεν κολλάνε τρόφιμα πάνω τους. . Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών με το υψηλής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό design.

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Σετ 4τμχ, Μαχαίρια Κρέατος, MO-V STONEWASH