Σετ Μαχαιριών 3τμχ, METEORA

Ειδική Τιμή 249,00 € Κανονική τιμή 259,00 €
Άμεση αποστολή
Κωδικός E-shop
22019
Κωδικός Brand
SMT-0220

Σετ μαχαιριών 3τμχ, της σειράς METEORA της Samura®️, που αποτελείται από ένα γενικής χρήσης, ένα μαχαίρι Nakiri και ένα μαχαίρι Σεφ.

Τύπος Μαχαιριού Σετ
Επιστρώσεις 5
Σκληρότητα Μαχαιριού 60 HRC
Υλικό Λεπίδας Hammered Damascus steel, VG-10
Υλικό λαβής Stainless
Συνήθως αγοράζονται μαζί
Ειδική Τιμή 249,00 € Κανονική τιμή 259,00 €
+
 Ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριών
20%
Ειδική Τιμή 49,00 € Κανονική τιμή 61,00 €
+ +
Δερμάτινη Θήκη Μαχαιριών (Μαύρη)
20%
Ειδική Τιμή 160,00 € Κανονική τιμή 190,00 €
=
Έκπτωση 48,60 €
443,40 €

Αυτό το σετ μαχαιριών, της σειράς METEORA της Samura®️, θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, στην κουζίνα σας καθώς διαθέτει 3 μαχαίρια εξαιρετικής αιχμηρότητας, αντοχής και δύναμης. Το σετ περιλαμβάνει, ένα μαχαίρι γενικής χρήσης (ιδανικό για τον τεμαχισμό φρούτων, λαχανικών και τυριών) ένα μαχαίρι Nakiri (για τον τεμαχισμό φρούτων και λαχανικών) και ένα μαχαίρι του Chef, για την κοπή και τον τεμαχισμό (πχ. σε κύβους) όλων των τροφίμων σας (λαχανικά, ψάρια και κρέας).

Η σειρά METEORA, αποτελείται από μαχαίρια, όπου οι λαβές τους είναι κατασκευασμένες από σφυρηλατημένο ατσάλι ενώ οι λεπίδες τους, από κράμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10 με 5 στρώσεις από σφυρηλατημένο ατσάλι, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα κοφτερά και ανθεκτικά. Η υψηλή αισθητική και η ανάγλυφη υφή τους, που θυμίζει τους κρατήρες στην επιφάνεια της Σελήνης και θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μάγειρες. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι ισορροπημένα, εξαιρετικά αιχμηρά ώστε να κόβουν τα πάντα και διαθέτουν κυρτές λεπίδες. Συνδυάζοντας το μοναδικό design και τα άριστης ποιότητας και απόδοσης υλικά, τα μαχαίρια METEORA, θα ξεχωρίσουν, στην κουζίνα σας.

Το σετ περιλαμβάνει


The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Σετ Μαχαιριών 3τμχ, METEORA