ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Θα λάβετε ενημερωτικό SMS ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Το κατάστημα μας βρίσκεται: Λ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα 16674 (Εντός Εμπορικού Κέντρου CITYPLAZA στο Ισόγειο).
Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και
  • ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

2. Αποστολή στον χώρο σας

Με Courier
Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρία courier (ACS) σε όλη την Ελλάδα και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (μέχρι 2 κιλών), το κόστος αποστολής είναι 5,90 €. Για προϊόντα, που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής υπολογίζεται αναλογικά με το εξτρά βάρος τους (πλέον των 2 κιλών). Σε αυτή την περίπτωση, η έξτρα χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Δωρεάν παράδοση προϊόντων για παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, εντός και εκτός Αττικής.

Χρόνος Αποστολής:
Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές εντός και εκτός Αττικής (υπόλοιπη Ελλάδα). Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας.

 

Copyright © 2022-present samura.gr. All rights reserved.