Μαχαίρι Ψωμιού 23.5cm, REPTILE

Ειδική Τιμή 79,00 € Κανονική τιμή 99,00 €
Άμεση αποστολή
Κωδικός E-shop
21518
Κωδικός Brand
SRP-0055

Μαχαίρι ψωμιού 23.5 cm, της σειράς REPTILE της Samura®️, ιδανικό για το κόψιμο του ψωμιού και όλων των τροφίμων με κρούστα.

Τύπος Μαχαιριού Ψωμιού
Επιστρώσεις 1
Σκληρότητα Μαχαιριού 60 HRC
Μήκος Λεπίδας 24 cm
Υλικό Λεπίδας AUS-10 Japan (Aichi Steel Corporation)
Υλικό λαβής Stainless
Μήκος Μαχαιριού 38.1 cm
Βάρος μαχαιριού 140 gram
Σας προτείνουμε
Σετ 3 Μαχαιριών,REPTILE
Σετ 3 Μαχαιριών,REPTILE .
Ειδική Τιμή 209,00 € Κανονική τιμή 249,00 €

Αυτό το μαχαίρι ψωμιού της σειράς REPTILE της SAMURA®️, διαθέτει οδοντωτή λεπίδα που το καθιστά ιδανικό τόσο για την κοπή ψωμιού, όσο και για την κοπή τροφίμων, που διαθέτουν σκληρή κρούστα και μαλακό εσωτερικό. Εκτός από την κοπή ψωμιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή φρούτων, όπως καρπούζι, ανανάς, εσπεριδοειδή, κλπ. αλλά και διαφόρων ψημένων τροφίμων, όπως μεγάλα κομμάτια κρέατος.
Η σειρά μαχαιριών REPTILE, αποτελείται από μαχαίρια με εμβληματικό design και εξαιρετική αντοχή και αιχμηρότητα. Είναι ελαφριά σε βάρος και διαθέτουν καμπυλωτή ράχη (ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα χέρια), γι' αυτό θεωρούνται ιδανικά για χρήση από επαγγελματίες. Οι λαβές των μαχαιριών είναι εργονομικές, έχουν κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ανάγλυφη υφή (θυμίζοντας το σχήμα ερπετού), για να μην γλιστράνε από το χέρι. Διαθέτουν λεπίδες από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα AUS-10, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά αιχμηρά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ειδική οπή, για να υποστηρίζεται ο αντίχειρας ("cooking grip"). Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών, το υψηλής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό design, με τα εξαιρετικής ποιότητας μέταλλα.

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Μαχαίρι Ψωμιού 23.5cm, REPTILE