Μπαλτάδες
Εδώ θα βρείτε τα μαχαίρια μπαλτάδες της Samura®, βασισμένα στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής και κατάλληλα για την κοπή όχι μόνο των κρεατικών, αλλά και των λαχανικών σας. Ο μπαλτάς χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό και ως μαχαίρι κουζίνας για να ξεχωρίσετε τη σάρκα του κρέατος από τα οστά αλλά και για να κόβετε τα τρόφιμά σας σε μικρά κομμάτια ή φέτες. Με το μπαλτά μπορείτε να κόβετε τα λεπτά οστά του κοτόπουλου ή να το τεμαχίζετε σε μερίδες. Κατά την προετοιμασία του φαγητού, η πλατιά πλευρά του μπαλτά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον θρυμματισμό σκληρών λαχανικών και άλλων τροφών, όπως το σκόρδο, όπου ένα μαχαίρι με λεπτή λεπίδα κοπής θα κινδύνευε να σπάσει. Προσοχή οι μπαλτάδες δεν μπορούν να σπάσουν χοντρά κόκαλα.
Login and Registration Form