Μαχαίρια Gyuto
Εδώ θα βρείτε τα μαχαίρια Gyuto της Samura®, βασισμένα στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής και κατάλληλα για τον τεμαχισμό όλων των τροφίμων σας όπως κρέας, ψάρι αλλά και λαχανικών. Αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση. Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση, όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ). Προσοχή: Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων.
Login and Registration Form