Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Tanto 15.3cm, DAMASCUS

59,00 €
Εξαντλημένο
Κωδικός E-shop
22183
Κωδικός Brand
SD-0027

Μαχαίρι γενικής χρήσης και τεμαχισμού Tanto 15.3cm, της σειράς DAMASCUS της SAMURA®️, ιδανικό για την κοπή και τον τεμαχισμό όλων των τροφίμων, όπως φρούτα, λαχανικά, ψάρια, θαλασσινά και κρεατικά.

Τύπος Μαχαιριού Γενικής Χρήσης
Επιστρώσεις 67
Σκληρότητα Μαχαιριού 61 HRC
Μήκος Λεπίδας 16.2 cm
Υλικό Λεπίδας Hammered Damascus steel, VG-10
Υλικό λαβής G-10
Μήκος Μαχαιριού 27 cm
Βάρος μαχαιριού 116 gram
Σας προτείνουμε

Αυτό το μαχαίρι γενικής χρήσης της σειράς DAMASCUS της SAMURA®️ , αποτελεί ένα πολυεργαλείο για κάθε κουζίνα, καθώς διαθέτει λεπίδα με άκρο Tanto και θεωρείται ιδανικό για να κόβετε και να τεμαχίζετε όλα σας τα τρόφιμα, όπως λαχανικά, φρούτα, λαχανικά, ψωμί, κρεατικά, θαλασσινά και ψάρια (χωρίς κόκαλα). Επιπλέον, χάρη στην ίσια και λεπτή λεπίδα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παρασκευή σούσι.

Η σειρά μαχαιριών Damascus, αποτελείται από μαχαίρια με λεπίδες από Δαμασκηνό Ατσάλι 67 στρώσεων, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά αιχμηρά και υψηλής αντοχής. Οι λαβές των μαχαιριών είναι εργονομικές, έχουν κατασκευαστεί από υψηλής πίεσης fiberglass, G-10 και διαθέτουν ειδικό αντιμικροβιακό, ανοξείδωτο κολάρο. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών, το υψηλής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό design με τα εξαιρετικής ποιότητας μέταλλα, γι'αυτό και αποτελούν την αγαπημένη επιλογή πολλών επαγγελματιών σεφ.


#

Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Tanto 15.3cm, DAMASCUS