Σετ Μαχαιριών (4τμχ) με βάση, BAMBOO

124,00 €
Άμεση αποστολή
Κωδικός E-shop
21084
Κωδικός Brand
SBA-05

Σετ μαχαιριών (4τμχ) της σειράς BAMBOO της Samura®️, που αποτελείται από 1 μαχαίρι του σεφ, 1 μαχαίρι τεμαχισμού, 1 μαχαίρι γενικής χρήσης, 1 μαχαίρι ξεφλουδίσματος & μια βάση αποθήκευσης.

Τύπος Μαχαιριού Σετ
Επιστρώσεις 1
Σκληρότητα Μαχαιριού 58 HRC
Υλικό Λεπίδας AUS-8 (Japan)
Υλικό λαβής Stainless
Συνήθως αγοράζονται μαζί
=
Έκπτωση 43,60 €
298,40 €

Αυτό το σετ μαχαιριών της σειράς BAMBOO της Samura®️, διαθέτει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μαχαίρια κουζίνας. Το σετ αποτελείται από ένα μαχαίρι του Chef, τόσο για την κοπή όσο και για τον τεμαχισμό (πχ. σε κύβους) των τροφίμων σας, ένα μαχαίρι τεμαχισμού, ένα μαχαίρι γενικής χρήσης, ένα μαχαίρι ξεφλουδίσματος για να κόψετε, να καθαρίσετε και να ξεφλουδίσετε τα λαχανικά και τα φρούτα σας καθώς και μια μεταλλική βάση για την αποθήκευση των μαχαιριών σας. Το σετ αυτό, αποτελεί ιδανική λύση για ένα πρωτοποριακό δώρο, τόσο για ερασιτέχνες αλλά και για επαγγελματίες μάγειρες.
Η σειρά μαχαιριών ΒΑΜΒΟΟ, αποτελείται από μαχαίρια εξαιρετικής απόδοσης, αιχμηρότητας και μεγάλης αντοχής στο χρόνο. Είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα (AUS-8) μονής στρώσης και δεν διαθέτουν εγκοπές, πριτσίνια ή αρμούς, ώστε να μην προσκολλώνται πάνω στην λεπίδα τους υπολείμματα τροφών και αναπτύσσονται μικρόβια / βακτήρια. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος, εργονομικά και διαθέτουν πρωτότυπο design, καθώς οι ανάγλυφες λαβές τους, μοιάζουν με το σχήμα του μίσχου των φυτών μπαμπού.Το σετ περιλαμβάνειThe official distributor for Samura® in Greece official distributor

 

#

Σετ Μαχαιριών (4τμχ) με βάση, BAMBOO