Μαχαίρι Μπαλτάς 18cm BAMBOO

Ειδική Τιμή 36,00 € Κανονική Τιμή 45,00 €
Σε απόθεμα
Κωδικός
SBA-0040

Μαχαίρι μπαλτάς 18cm, της σειράς BAMBOO της Samura®, ιδανικό για τον διαχωρισμό των κοκάλων, τον τεμαχισμό του κρέατος, των πουλερικών και των ψαριών.

Αυτός ο μπαλτάς της σειράς Bamboo, της Samura®®️, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε μάγειρα, επαγγελματία ή μη. Χάρη στην φαρδιά λεπίδα που διαθέτει, θα μπορέσετε να τεμαχίσετε τα κρεατικά σας αλλά κ να κόψετε μικρά κόκαλα από ψάρια και πουλερικά, τένοντες και σκληρούς ιστούς. Τόσο η λεπίδα όσο και η λαβή του, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, ανοξείδωτο, Ιαπωνικό Χάλυβα.
Η σειρά μαχαιριών ΒΑΜΒΟΟ, αποτελείται από μαχαίρια εξαιρετικής απόδοσης, αιχμηρότητας και μεγάλης αντοχής στο χρόνο. Είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα (AUS-8) μονής στρώσης και δεν διαθέτουν εγκοπές, πριτσίνια ή αρμούς, ώστε να μην προσκολλώνται πάνω στην λεπίδα τους υπολείμματα τροφών και αναπτύσσονται μικρόβια / βακτήρια. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος, εργονομικά και διαθέτουν πρωτότυπο design, καθώς οι ανάγλυφες λαβές τους, μοιάζουν με το σχήμα του μίσχου των φυτών μπαμπού.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτος Ιαπωνικός χάλυβας AUS8
  • Σκληρότητα λεπίδας: 58 ±1 HRC
  • Υλικό λαβής : Ανοξείδωτο ατσάλι 
  • Μήκος λεπίδας: 18cm
  • Συνολικό Μήκος Μπαλτά: 31cm
  • Βάρος: 347g

not dishwasher safeΠροσοχή! Δεν ενδείκνυται το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.  

Copyright © 2020-present samura.gr. All rights reserved.