Μπαλτάς 18cm, HARAKIRI

29,00 €
Εξαντλημένο
SKU
SHR-0040B
Μαχαίρι μπαλτάς 18cm, της σειράς Harakiri της Samura®, ιδανικός για τον διαχωρισμό των κοκάλων, τον τεμαχισμό του κρέατος, των πουλερικών και των ψαριών.
Τύπος ΜαχαιριούΜπαλτάδες
Επιστρώσεις1
Σκληρότητα Μαχαιριού58 HRC
Μήκος Λεπίδας18 cm
Υλικό ΛεπίδαςAUS-8 (Japan)
Υλικό λαβήςABS Plastic
Μήκος Μαχαιριού30 cm
Βάρος μαχαιριού380 gram
Σας προτείνουμε

Αυτός ο μπαλτάς της σειράς HARAKIRI, της Samura®, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε μάγειρα, επαγγελματία ή μη. Χάρη στην φαρδιά λεπίδα που διαθέτει, θα μπορέσετε να τεμαχίσετε τα κρεατικά σας αλλά και να κόψετε μικρά κόκαλα από ψάρια και πουλερικά, τένοντες και σκληρούς ιστούς. Ο μπαλτάς αυτός, διαθέτει ειδική οπή ώστε να μπορείτε να τον κρεμάσετε σε γάντζο για την αποθήκευσή του.
Η σειρά μαχαιριών HARAKIRI, αποτελείται από εύχρηστα μαχαίρια μικρού βάρους, με λεπίδες υψηλής αιχμηρότητας και ποιότητας. Οι λαβές των μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από θερμοανθεκτικό πλαστικό ABS, ενώ οι λεπίδες τους από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών με το σύγχρονο και κομψό design.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι μπαλτάδες αυτού του τύπου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για σπάσιμο οστών/κοκάλων καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στην λεπίδα τους. Είναι ιδανικοί για την κοπή και τον τεμαχισμό κρέατος απαλλαγμένου από κόκαλα.

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Μπαλτάς 18cm, HARAKIRI