Σετ Μαχαιριών 3τμχ, BAMBOO - SAMURA®️

60,00 €
Άμεση αποστολή
SKU
SBA-0220

Σετ μαχαιριών 3τμχ, της σειράς BAMBOO της Samura®️, που αποτελείται από ένα μαχαίρι του σεφ, ένα μαχαίρι γενικής χρήσης κουζίνας & ένα μαχαίρι ξεφλουδίσματος.

Τύπος ΜαχαιριούΣετ
Επιστρώσεις1
Σκληρότητα Μαχαιριού58 HRC
Υλικό ΛεπίδαςAUS-8 (Japan)
Υλικό λαβήςStainless
Συνήθως αγοράζονται μαζί
+ +
Μπλοκ μαχαιριών, Μαύρο
20%
Ειδική Τιμή 22,30 € Κανονική τιμή 34,00 €
+
Δερμάτινη Θήκη Μαχαιριών (Μαύρη)
20%
Ειδική Τιμή 102,70 € Κανονική τιμή 160,00 €
=
Έκπτωση 37,20 €
208,80 €

Αυτό το σετ μαχαιριών, της σειράς BAMBOO της Samura®️, αποτελεί το απόλυτο σετ για κάθε επαγγελματία, αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, καθώς διαθέτει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μαχαίρια κουζίνας. Το σετ αποτελείτε από ένα μαχαίρι του Chef, τόσο για την κοπή όσο και για τον τεμαχισμό (πχ. σε κύβους) των τροφίμων σας, ένα μαχαίρι γενικής χρήσης και ένα μαχαίρι ξεφλουδίσματος, που χρησιμοποιείται για να κόψετε και να καθαρίσετε τα λαχανικά και τα μυρωδικά σας. Τόσο η λεπίδα όσο και η λαβή του, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, ανοξείδωτο, Ιαπωνικό Χάλυβα.
Η σειρά μαχαιριών ΒΑΜΒΟΟ, αποτελείται από μαχαίρια εξαιρετικής απόδοσης, αιχμηρότητας και μεγάλης αντοχής στο χρόνο. Είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ανοξείδωτο Ιαπωνικό χάλυβα (AUS-8) μονής στρώσης και δεν διαθέτουν εγκοπές, πριτσίνια ή αρμούς, ώστε να μην προσκολλώνται πάνω στην λεπίδα τους υπολείμματα τροφών και αναπτύσσονται μικρόβια / βακτήρια. Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος, εργονομικά και διαθέτουν πρωτότυπο design, καθώς οι ανάγλυφες λαβές τους, μοιάζουν με το σχήμα του μίσχου των φυτών μπαμπού.

Το σετ περιλαμβάνει

The official distributor for Samura® in Greece official distributor

#

Σετ Μαχαιριών 3τμχ, BAMBOO - SAMURA®️